Άρθρα

Για την ΕΡΤ

Δημιουργήθηκε στις Τετάρτη, 12 Ιούνιος 2013

Η τρικομματικη κυβέρνηση αποφάσισε και διατάσσει το κλείσιμο της δημόσιας ραδιοτηλεορασης. Τα μυστικά του βάλτου της διαπλοκής δεν θα κινδυνεύουν στο μέλλον, έτσι νομίζει ο κ. Σαμαρας. Ο βούρκος όμως της τροικας εσωτερικού και εξωτερικού δεν μπορεί πια να κρυφτεί. Οι Ελληνες τον πήραν μυρωδιά.

Η μάχη αυτη που πλαισιώνουν χιλιάδες λαου, μπορεί να εξελιχθεί σε ηττα της μνημονιακης πολιτικής. Να γίνει  η αρχή του τέλους της κυβέρνησης.

Η Ελλάδα του κ.Σαμαρα και των υποστηρικτών του είναι πλέον η μόνη ευρωπαϊκή χώρα που δεν διαθέτει δημόσια ραδιοτηλεοραση. Η πολιτιστική και αισθητική αντίληψη του κ.Κεδικογλου θριαμβεύει πάνω στο πτώμα της δημοκρατίας.Δεν απομένει πια ,παρά σε συνεργασία με τον κ.Μιχαλολιακο,να επανιδρυθει η αληστου μνήμης ΥΕΝΕΔ.

 Η στήριξη της Χρυσής Αυγής στην κυβερνηση στο ζητημα της ΕΡΤ, δείχνει σε οσους παραπλανα πόσο καλπικη είναι η αντισυστημκη της λεοντη.

Ο λαός με τον αγώνα του είναι ο αποφασιστικός παράγοντας που θα υπερασπιστεί όχι μόνο την ΕΡΤ και τους εργαζόμενους της που σφαγιαζονται ως εξιλαστηρια θύματα του φιασκου των ιδιωτικοποιήσεων , αλλά και το αγαθό της αντικειμενικής ενημέρωσης απο μια νέα ραδιοτηλεόραση, απαλλαγμένη απο τα αρνητικά της παλιάς. Μια ραδιοτηλεοραση που θα υπηρετεί την αντικειμενική ενημέρωση των Ελλήνων και θα στηρίζει και καλλιεργεί τον πολιτισμό τους. Μια νέα ραδιοτηλεοραση που θα είναι δημόσια, κοινωνική, δημοκρατική και πλουραλιστική.

Η δημιουργία μιας τέτοιας ράδιο τηλεόρασης πρέπει να γίνει στόχος όλου του κινήματος αλλά και των πολιτικών δυνάμεων που επιχειρούν να αποτελέσουν εναλλακτική λύση και διέξοδο, πριν απ όλες του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ.

ΝΕΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ-ΔΙΚΤΥΟ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ

Share
© 2011-2013 Νέος Αγωνιστής