Άρθρα

To "Αριστερό μέτρο" της ΔΗΜ.ΑΡ (Δημοκρατική Αριστερά) και ο "Χρυσαυγίτης" Ανδρέας Παπανδρέου!

Δημιουργήθηκε στις Πέμπτη, 23 Φεβρουάριος 2012 Συντάχθηκε από τον/την Κρίτων Βασιλικόπουλο

Έκανε ο Τσίπρας τη γνωστή, εύστοχη, δήλωση για την ελληνικότητα των κυβερνώντων και πίστεψαν ορισμένοι (μεταξύ αυτών και η ΔΗΜΑΡ) ότι βρέθηκε ευκαιρία να «βγουν από αριστερά», επικαλούμενοι ανιστόρητα (και προκλητικά) τον εμφυλιοπολεμικό διαχωρισμό σε «εθνικόφρονες» και «μιάσματα» !
Λες και οι πολιτικές δεν έχουν και εθνικά και ταξικά χαρακτηριστικά.
Λες και το κυρίαρχο (και φαιδρό) επιχείρημα των «διασωστών» μας- με τους οποίους συνεργάστηκαν στις δημοτικές εκλογές - δεν είναι η δήθεν «σωτηρία της πατρίδας».
Λες και οι αντιδράσεις στα μνημόνια και στα όσα συνεπάγονται για την εθνική μας κυριαρχία και τα λαϊκά δικαιώματα, δεν καταγγέλλονται ως «αντεθνικές» από τους υπηρέτες αυτής της καταστροφής.
Αλλά αυτό που είναι πραγματικά εξοργιστικό, είναι η στάση των «επιτήδειων» τύπου ΔΗΜ.Α.Ρ που πιστεύουν, σ’ αυτή την συγκυρία, ότι θα «παίξουν ρόλο» ψαρεύοντας στα θολά νερά της σύγχυσης.

Είπε λοιπόν ο κύριος Μαργαρίτης (δηλαδή η ΔΗΜ.ΑΡ.) να «βγει από αριστερά» στον Τσίπρα για την περίφημη δήλωση και εκτόξευσε το παρακάτω εκπληκτικό:
«...
οι αριστεροί είμαστε αποφασιστικά απέναντι σε ρητορικές τύπου « η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες» που προβάλλει η Χρυσή Αυγή....» (aixmi.gr, Τετάρτη 22 Φεβρουάριου 2012)
Έτσι ...ξερά, «στεγνά», η «αριστερά» του κυρίου Μαργαρίτη (και της κυρίας Ρεπούση για να μην ξεχνιόμαστε) χαρίζει το « η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες» στηΧρυσή Αυγή!!!!!!

Και καλά εμείς, που υπήρξαμε μέλη, στελέχη, φίλοι του ΠΑΣΟΚ γιατί πιστέψαμε στον Ανδρέα Παπανδρέου ... μπορεί να είμαστε ...«λανθάνοντες χρυσαυγίτες»! (Τον ίδιο τον Ανδρέα, δυστυχώς, δεν μπορούμε πλέον να τον βρούμε και να τον ...συνετίσουμε)!
Αλλά εκεί στην ΔΗΜΑΡ, δεν έχουν ακούσει τίποτα για το ΕΑΜ, για την ΕΔΑ; Ας κάνουν τον κόπο να διαβάσουν τα ιστορικά κείμενα αυτών των δυο μεγάλων γεννημάτων της Αριστεράς και θα... διαπιστώσουν ότι εκεί υπάρχει Ελλάδα! Και μάλιστα πολλή Ελλάδα!

Και κάτι τελευταίο: Όλοι οι παλιοί μου σύντροφοι του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις προσχωρούν μαζικά στη ΔΗΜ.ΑΡ. να μην παραλείψουν να αποκηρύξουν μετά «βδελυγμίας»τον εαυτό τους, την ιστορία τους και φυσικά τον «εθνικιστή» Ανδρέα Παπανδρέου. Γιατί αλλιώς κινδυνεύουν να τους χαρακτηρίσει «Χρυσαυγίτες» ο κύριος Μαργαρίτης ( τρέμω δε τι μπορεί να σκεφτεί για αυτούς η κυρία Ρεπούση...)

Share
© 2011-2013 Νέος Αγωνιστής