Άρθρα

Δελτίο Τύπου - Παρουσίαση Βιβλίου Νέου Αγωνιστή

Δημιουργήθηκε στις Παρασκευή, 12 Οκτώβριος 2012

O Nέος Αγωνιστής σας προσκαλεί στην παρουσίαση του βιβλίου του "Έξοδος -Στο δρόμο για τη λαϊκή μεταπολίτευση" -  εκδόσεις Στοχαστής, σελ 227, την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012 και ώρα 19.00 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων (Αίθουσα Αντώνης Τρίτσης) Ακαδημίας και Ασκληπιού.

Το βιβλίο θα παρουσιάσουν ο Νίκος Βούτσης, βουλευτής Α' Αθηνών και Γραμματέας της Κ.Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, ο Ρούντι Ρινάλντι, εκδότης της εφημερίδας «δρόμος της Αριστεράς», ο Άλκης Ρήγος, πανεπιστημιακός και μέλος του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, ο Λεωνίδας Βατικιώτης, οικονομολόγος και δημοσιογράφος, και ο Βαγγέλης Καραγρηγορίου, οικονομολόγος και μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής του Νέου Αγωνιστή.

Τη συζήτηση θα συντονίσει ο Βασίλης Ασημακόπουλος, δικηγόρος και μέλος της ΣΕ του Νέου Αγωνιστή.

H παρούσα έκδοση αφηγείται - μέσα από τις συλλογικές ανακοινώσεις και προκηρύξεις της Συντονιστικής Επιτροπής, καθώς και κείμενα, άρθρα, παρεμβάσεις και ομιλίες μελών και φίλων του Νέου Αγωνιστή, σε εκδηλώσεις και συγκεντρώσεις Από τον Οκτώβριο του 2009 έως τον Μάρτιο του 2012 - την ιδεολογικοπολιτική διαμόρφωση και εξέλιξη της συλλογικότητας του Νέου Αγωνιστή, από μια σοσιαλιστική συσπείρωση γύρω από το ομότιτλο περιοδικό ιδεολογικής ζύμωσης και κινηματικής παρέμβασης, στη σοσιαλιστική πολιτική οργάνωση που δρα στη συγκυρία και στους μαζικούς λαϊκούς αγώνες κατά της επιβληθείασας δικτατορίας οτυ χρηματιστικού κεφαλαίου και των μνημονιακών πολιτικών.

Σήμερα,
Ο Νέος Αγωνιστής, με όραμα την εθνική λαϊκή ενότητα, μάχεται από τις γραμμές του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για την οργάνωση του λαού και τη συγκρότηση του ενιαίου κόμματος της δημοκρατικής παράταξης της Αριστεράς, προκειμένου ο ελληνικός λαός να ανατρέψει τη μνημονιακή κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ Και να διαρρήξει συντριπτικά τις σχέσεις εξάρτησης και υποτέλειας που οικοδομούνται εις βάρος του και των μελλοντικών γενεών του, από την τρόικα των διεθνών πιστωτών και τους κυβερνητικούςπολιτικούς, τραπεζικούς, καθηγητικούς, επιχειρηματικούς και μιντιακούς εκπροσώπους τους στη χώρα μας.Νέος Αγωνιστής
Επικοινωνία:
Βασίλης Ασημακόπουλος: 6945773475  /  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Βαγγέλης Καραγρηγορίου: 6937038099  /  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Νίνα Κασιμάτη: 6944225580  / This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Γιάννης Χατζηαντωνίου: 6982527527  /  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Share
© 2011-2013 Νέος Αγωνιστής