Όροι Χρήσης

Δημιουργήθηκε στις Τετάρτη, 02 Νοέμβριος 2011

Συμφωνία με τους όρους χρήσης
Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις χρήσης αυτής της διαδικτυακής υπηρεσίας που παρέχεται από τo Νέο Αγωνιστή. Οταν επισκέπτεστε τις σελίδες του Νέου Αγωνιστή συμφωνείτε ότι δεσμεύεστε με τους όρους και προϋποθέσεις που εκτίθενται παρακάτω. Αν δεν συμφωνείτε μην εισέλθετε και μην εγγραφείτε στο περιεχόμενο του Νέου Αγωνιστή.
Οι όροι χρήσης της εν λόγω υπηρεσίας ισοδυναμούν με την υπογραφή γραπτής συμφωνίας η οποία σας δεσμεύει επιπλέον σε συμμόρφωση προς την ισχύουσα ελληνική και διεθνή νομοθεσία. Αν δεν τηρείτε τους όρους χρήσης, o δημιουργός του Νέου Αγωνιστή, διατηρεί το δικαίωμα να τερματίσει την πρόσβαση στην υπηρεσία.

Σύνδεσμοι προς άλλες σελίδες
Ο Νέος Αγωνιστής περιλαμβάνει συνδέσμους – links προς άλλα blogs, ιστοσελίδες ή portal τα οποία δεν ελέγχει, και σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο, τον τρόπο λειτουργίας τους ή την τήρηση των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων. Προβλήματα που τυχόν προκύψουν κατά την επίσκεψη / χρήση των δικτυακών τόπων παραπομπής ανάγονται στην ευθύνη των αντίστοιχων δικτυακών τόπων. Η παραπομπή σε άλλους δικτυακούς τόπους γίνεται για διευκόλυνση των χρηστών και σε καμία περίπτωση δεν δημιουργεί οιαδήποτε μορφής δέσμευση για οποιονδήποτε.

Όροι σχολιασμού
Υπεύθυνοι για τα σχόλιά τους είναι οι σχολιαστές. O δημιουργός του Νέου Αγωνιστή διατηρεί το δικαίωμα να διαγράφει σχόλια στις εξής περιπτώσεις:

1. Όταν περιλαμβάνουν στοιχεία τα οποία αντίκεινται στους ισχύοντες νόμους
2. Όταν γίνεται χρήση επιθετικής, απειλητικής, βίαιης, ρατσιστικής, προσβλητικής γλώσσας ή και ενοχλητικής προς το δημιουργό, αρθρογράφους του Νέου Αγωνιστή ή τους χρήστες του.
3. Όταν επιχειρείται προβολή παράνομου υλικού.
4. Όταν επιχειρείται προβολή πορνογραφικού υλικού.
5. Όταν επιχειρείται σχολιασμός με κακόβουλη διάθεση, η οποία κατά την κρίση του δημιουργού του Νέου Αγωνιστή δεν προωθεί το διάλογο και την πολιτισμένη ανταλλαγή ιδεών και απόψεων.
6. Όταν κατά την υποβολή του σχολίου υποδύεστε κάποιο άλλο πρόσωπο και τα στοιχεία που εισάγετε δεν αφορούν εσάς.
7. Όταν δίνετε προσωπικά στοιχεία (π.χ. τηλέφωνα, διευθύνσεις κλπ.) τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν από άλλους ώστε να προσωποποιήσουν το προφίλ σας ή το προφίλ άλλου χρήστη. Εισάγετε μόνο τα στοιχεία τα οποία απαιτούνται για τη χρήση της παρούσας υπηρεσίας.
8. Όταν διαφημίζετε ο,οτιδήποτε (web sites, προϊόντα κ.λπ.) μέσω των σχολίων.
9. Όταν χρησιμοποιείτε κεφαλαίους και greeklish χαρακτήρες στα σχόλια.
10. Όταν επαναλαμβάνετε το ίδιο σχόλιο.

Τέλος ο δημιουργός του Νέου Αγωνιστή διατηρεί το δικαίωμα να διαγράψει σχόλια για οποιοδήποτε άλλο λόγο ο οποίος δεν προβλέπεται εδώ και που κατά την κρίση του δεν προάγουν τον διάλογο και την ψηφιακή κοινωνικότητα ή προσβάλουν τους αρθρογράφους και τους χρήστες της εν λόγω υπηρεσίας.

Αποποίηση Ευθύνης
Ο δημιουργός του Νέου Αγωνιστή δε φέρει καμία ευθύνη για την ακρίβεια, το περιεχόμενο και τη διαθεσιμότητα της πληροφορίας που είναι προσβάσιμη μέσω της χρήσης των υπηρεσιών του. Οι υπηρεσίες του Νέου Αγωνιστή παρέχονται χωρίς κανενός είδους εγγύηση.
Συμφωνείτε ότι η χρήση της υπηρεσίας επαφίεται εξ ολοκλήρου στη δική σας ευθύνη. Ούτε η δημιουργός του Νέου Αγωνιστή ούτε οι συνεργάτες του είναι υπεύθυνοι για οποιαδήποτε άμεση, έμμεση, τυχαία ή συνεπαγόμενη ζημία ή ανακρίβεια που προέρχεται από τη χρήση της υπηρεσίας ή αδυναμία πρόσβασης και χρήσης και δεν είναι υπεύθυνοι για κανέναν λόγο έμμεσο ή άμεσο που να αφορά οποιουδήποτε είδους αποζημίωση.

Content lisence: Gr v.3.00 creative commons
Είστε ελεύθεροι να μοιράσετε, τροποποιήσετε το περιεχόμενο του δικτυακού τόπου με μόνη προυπόθεση να αναφέρεται τo neosagonistis.org σαν αρχική πηγή προέλευσης του περιεχομένου.

Share
© 2011-2013 Νέος Αγωνιστής